Egészségvédő készülékek szaküzlete a Facebookon
 
Thétisz Kft. - Egészségvédő készülékek szaküzlete.
8600 Siófok Dózsa Gy. út 18-20
Tel/fax: 06/84-311-735
Mobil: 30-9560-399
E-mail: info@thetisz.hu

Szépségápolás termékei

Házi diagnosztika Időben és rendszeresen mérjen, hogy egészségesen éljen!

Fájdalomcsillapítók Tens típusú fájdalomcsillapítók.

Masszírizó készülékek Masszírizó készülékek

Párásítók, levegőtisztítók Levegőtisztítók, párásítók.

Hő és fényterápiai eszközök Hő és fényterápiai eszközök

Kéz és lábápolás Kéz és lábápolás

Cégünk a Varga-féle gyógygomba kivonatok teljes skáláját forgalmazza. Kriella Krill rákolaj kapszulák teljes választéka. NONI kapszulák. DeLaVie az Élet Itala! /nagydózisú vitaminital/

Cégünk vállalja vérnyomásmérőjének bevizsgálását! Cégünk vállalja vérnyomásmérőjének bevizsgálását!

Safe Laser termékek (150, 500, 1800) Safe Laser termékek (150, 500, 1800)

Bemer készülékek (Pro, Classic) kaphatók! Bemer készülékek (Pro, Classic) kaphatók!

Váljon általánossá, hogy
az egészség a legfontosabb
emberi érték, amelynek feltétele a
megelőzés, a rendszeres testkontroll!
 
 

vissza
 
MPH Mágneses derékszorító

MPH Mágneses derékszorító

Termék ára: 3 990 Ft.- 16db 1600 gauss erősségű mágnes - Tépőzáras kivitel


Biorezonancia és védikus rezgés

Dohányzásról leszokást, fogyást is ígérnek a biorezonanciás gyógyítást hirdető cégek, melyek már szinte minden magyar nagyvárosban megtalálhatók. A világhálón való kutatás révén azonban egy másik módszerre is rátalálhatunk, a Maharishi Védikus Rezgés Technológiára.

Ez utóbbi eljárással több meghatározott betegségtípust is kezelnek, állítólag csupán emberi hang felhasználásával.

Védikus rezgést mormolnak

Magas vérnyomás, fejfájás, ízületi panaszok, álmatlanság – csak néhány azon testi bajok közül, melyeket a Maharishi Mahesh Yogi által felélesztett módszer gyógyítói ajánlani tudnak.

A kezelés a következőképpen zajlik: a szakember a védikus irodalom megfelelő részeiből felkutatott védikus hangot mormol a fekvő, ülő vagy álló személy felé, miközben esetleg megérinti, vagy ráfúj a kezelendő testrészre. A folyamat teljes csendben zajlik – derül ki a tájékoztatóból. Előzetesen kérdőíveken tudakolják meg a beteg panaszait, s ez alapján határozzák meg a kezelés módját. Általában 3 napon át, napi kétszer másfél óráig tart a gyógyítás. A felmérések szerint a gyógyulási arány 40–100%-os is lehet, a betegségtől és az egyéntől függően.

A rezgéssel történő gyógyításé lenne a jövő?

Noha talán még egyszerűsége miatt is gyanakodva tekintünk a rezgéssel gyógyító védikus módszerre, érdemes lenne odafigyelni, hiszen – ahogy dr. Byron Rigby, az ausztráliai Maharishi Védikus Kollégium orvos-igazgatója fogalmaz: a rendezetlenségből a rendezettségbe való átmenet a tudat szintjéről fakad, majd a test szintjén is megjelenik, s ez az átalakító képesség az orvostudomány alapvető felfedezései közé tartozik.

A kutató szerint pedig: – A fizika egyesített elméletének kutatásai minden bizonnyal segítenek majd megérteni, hogy miként jelenik meg, alakul át, és szűnik meg az információ, s hogyan fejti ki hatását az emberi szervezetre, s akkor talán könnyebben átlátjuk majd, mi az élet, az egészség alapja, melyet ezek az ősi gyógymódok, ha nem is írtak le tudományosan, mégis éltek, használtak, ezt hatékonyságuk is igazolja. Akkor talán a finomabb rezgésszinteket, sőt a tudatot is alkalmazó gyógyító módszerek kerülnek előtérbe."

Ideál, Dienes - Nagy Erika